Neden mi Hayır?

Çok basit…

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.

BOP un eş başkanıyım diyen kendisi…  Şimdi BOP’un hem Orta Doğuya hem de Türkiye’ye açtığı belalarla cebelleşiyoruz. Birader bu BOP’un Sevr Antlaşması’nın yeni versiyonu olduğunu görmeden bilmeden eş başkan olduysan “Gaflet ve Delalet içerisinde”, bilerek yediysen bu haltı “Aleni hıyanet” içerisindesindir.

Ben bildim bileli fetoş dediğim salya sümük efendi kırmızı bültenle aranırken, kim iptal etti bu bülteni? ve kim zırladı? “Bitsin bu hasret gel hocacığım” diye… Ama bak kesinlikle kandırılmadı haaaa… Bu durumda da değil “Gaflet ve Delalet içerisinde” doğrudan “Aleni hıyanet” içerisindesin. Yazık benim vatandaşlarıma ki senin başında olduğun devlet kurumlarının ruhsat verdiği, yasalarla yolunu açtığı, bankalara para yatırdıkları için, senin başında olduğun Maliye Bakanlığı’nın vergi ödülleri verdiği şirketlerinden mal aldıkları, iş yaptıkları için,  senin başında olduğun Milli Eğitimin milyonlarca lira destek verdiği dershanelerine çocuklarını gönderdikleri için, hapse düştüler. Onlar yazık ki sadece gaflet ve delalet içerisindeydi aleni hıyanet değil. Ah bir de hatıra para pul çıkartan kimdi bu şerefsizin işlerine; devlet desteği ve himayesi olarak… Aleni hıyanet hem de minare boyu.

Bir de şu açılım dümeni, sizin iktidarınız boyunca askere sınır ötesi değil, sınır içi bile hareket yasağı koydunuz kışlaya kapattınız. Teröriste her türlü lojistik alt yapı, eğitim zamanı, saha düzeni için fırsat verdiniz. Valileriniz emniyet müdürleriniz şehir ve kasabalara yüzlerce ton (bırak silahı cephaneyi patlayıcıyı) inşaat malzemesi sokup mevzi hazırlarlarken ne halt yiyordu? Şimdi dersiniz ki onlar fetocu, yaff kim atadı la bunları o göreve, kim imzaladı, kim maaş verdi?

Ama ne oldu hayallerinizdeki rejim değişikliğine temel olacak kaosu bölge halkı yıkıverdi. Nasıl mı? Teröriste siper olacağını sandığınız o insanlar, evleri barkları yakılıp yıkılma pahasına çekiliverdi teröristin önünden ve askere polise temizle şunları deyiverdi. Ve o asker- polis dünyada hiçbir ordunun göze alamayacağı can bedeliyle santim santim temizleyiverdi… BOP’un hayallerini beton sığınakların altına gömdü.

Açılım açılım diye kol kola hayal çekip, ulumalarına ailece zırıltıyla gözyaşı döktüğünüz, teröriste bu imkanları verirken sonunu göremediyseniz  “Gaflet ve Delalet içerisinde” bilerek yediyseniz bu haltı “Aleni hıyanet” içerisindesiniz.

Devlet adamlığı ciddiyet, sağduyu, kararlılık ister. Devlet adamı ülke imkânları ile gerçekleştiremeyeceği, yapmayacağı işi beyan etmez, beyan ettiyse ne pahasına olursa olsun yerine getirir ki, temsil ettiği devletin ve milletin vizyonuna, güvenilirliğine, saygınlığına halel gelmesin.

Yahu oynamaktan bütün eklemleriniz laçka oldu kıvır kıvır, yerle bir ettiniz Ülkemin kıymetlerini.

Şu saygısız, seviyesiz cibilliyetsiz egemen zibidisi Sayın Sezer gibi “Devlet Duruşu ve Saygınlığın” timsali bir kişiliğe dil uzatırken bahsettiği Apartman Kapıcılığı için bile tecrübesi ve çalıştığı, bitirdiği işlere bakılır.

Sizin güruhun yukarıdaki icraatlarına bakılınca değil bir milyon kere hayır…

Dip not: Baba tarafından Bin Ali isimli bir Kafkas akıncısına, Ana tarafından da Çanakkale’de 9 kurşun yemiş bir gaziye dayanır ailemiz. İlave olarak aile fertlerimiz içerinde Albayı, Binbaşısı, Miti Polisi neredeyse bir tek ben sivilim. Bende naçizane 1992 de Silvan da Asteğmenliğim sırasında bir kazada sakatlandım… Netice itibarıyla, “Hayır” dediğim için bana terörist diyenin de düşünenin de dedirtenin de taaaaa…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir